Blogok

Starbucks - mindjárt itt!!!

Nemrég megírta a Homár, hogy talán a Westendben fog nyitni az első magyar Starbucks.
Meg is volt a véleményem ezen döntésről, hatalmas hiba volt tőlük beengedni előbb a konkurenciát, és hagyni a Costa-nak lenyúlni az Andrássy út sarkán az ideális helyet, és a Coffee Heaven-nek a Fashion Street sarkát. Ezt csak tetézni lehet egy ilyen gagyi első helyszínnel...

Category:

Szigetköz

Voltunk még júniusban egy napot a Szigetközben ládázni.

Kb. így:

Tag:

Category:

Tűzijáték

Gondoltuk akkor idén megnézzük a tűzijátékot.

Már pár éve nem mentünk ki, mindig akadt fontosabb, hasznosabb időtöltés az augusztus végi pihi- napra/napokra. Cserébe idén a hosszú hétvége örömére ügyeletes vagyok. Tehát más dolgom sincs, mint a többi szorgos munkanapon, 9-től 6-ig meló és érdekesebbnél kritikusabb problémák megoldása, ügyfelek istápolása :)

Ez eléggé behatárolta Beu lehetséges elfoglaltságait, így süt-főz mindenféle fincsit nekünk :))

Tag:

Erkélyparadicsom update 5.

A hétvégi kiránduláson széjjel aggódtam magam, nehogy a jég elverje a paradicsomjaimat... Tudom, ez már a vég. :) Aztán vasárnap este 11 körül, mikor hazaértünk, kimentem az erkélyre, megbeszéltük a hétvége eseményeit, feltámogattam a meghajolt növénykéket, és megkértem a már nagyon szép pirosra érett első paradicsomot, hogy jöjjön velem, hiszen már szép piros és érett. Alig értem hozzá, el is engedte magát. Bizony, a viharban ügyesen kapaszkodott, és megvárt a leeséssel!

Category:

Erkélyparadicsom update 4.

Ma reggel nagy nehezen felkelek, félálomban kimegyek az erkélyre friss levegőt szívni, és mit látok? Jéééééé az első pirosodó paradicsom! :)

Nagyon kis ügyes, meg is dícsértem. Ráadásul ő volt egyébkéntis az első paradicsom, szóval ha azonos ütemben fejlődnek, napokon belül pirulniuk kell a többieknek is. Jeeeeeee! :)

Category:

4th of July BBQ

Július negyedike alkalmából a hagyományokat követve sütögettünk kicsit. Úgy volt, hogy többen leszünk, de aztán a többieknek nem volt jó, úgyhogy ketten lettünk az urammal. :) Délelőtt elmentünk piacra, beszereztünk mindenféle növényt, gyümölcsöt és husit. Otthon mindent szépen feldaraboltam (az ujjamat is...), lefacsartam a citromokat, megcsináltam a limonádészirupot, bekevertem a husit, aztán irány az erkély! Tovább (azaz a ’continue reading’-re kattintás) után folytatom, jönnek a képek! :) Kis epreslimonádé társaságában nekiálltunk tüzet rakni a kis vicces grillünkben:

Category:

Erkélyparadicsom update 3.

A 2 hét folyamatos eső után gondoltam beszámolok, hogy mutatnak a kis paradicsomjaim... Nahát, ki tudja megmondani, hogy az alábbi képen hány darab zöld paradicsom van?

Category:

Erkélyparadicsom update 2.

Nem tűntem ám el, csak egy hetet szabin voltunk, és azalatt nem írogattam ugye. Közben viszont fejlődtek a paradicsomnövények. A szabi alatt kicsit zokon vették, hogy nem dédelgettem őket naponta, de azért túlélik. :) Lett rajtuk egészen sok virág, ééééés pár napja kibújt az első icipici zöld paradicsomocska. Azóta már van hat, és láthatóan növekednek. Tovább után meg is nézhetitek őket! :) Szóval így mutatnak most:

Category:

Erkélyparadicsom update 1.

Múltkor írtam, hogy kísérletezek az erkélyen paradicsomnövesztéssel. Nahát, azóta elég nagyot nőttek, a gyengébbik ládából egy rögtön ültetésnél, egy pedig azóta kihalt. A maradék 3 azóta is óvatosabban fejlődik. Nem tudom, miért. Viszont az ügyesebb ládában megmaradtak mind az öten, sőt, duplájukra nőttek 2 hét alatt. Ma költözés volt nekik. A gyenge ládából kiszedtem a döglöttet.

Category:

Csomag buff

Juhuuuuu csomagot kaptam! Tudom, olyan vagyok, mint egy ovis... :)

Vártam már, 1 hete rendeltem, úgyhogy gyorsan ki is nyitottam. Ilyen volt benne:

Tag:

Category:

Oldalak

Subscribe to RSS - blogok