bee blogja

Starbucks - mindjárt itt!!!

Nemrég megírta a Homár, hogy talán a Westendben fog nyitni az első magyar Starbucks.
Meg is volt a véleményem ezen döntésről, hatalmas hiba volt tőlük beengedni előbb a konkurenciát, és hagyni a Costa-nak lenyúlni az Andrássy út sarkán az ideális helyet, és a Coffee Heaven-nek a Fashion Street sarkát. Ezt csak tetézni lehet egy ilyen gagyi első helyszínnel...

Category:

Szigetköz

Voltunk még júniusban egy napot a Szigetközben ládázni.

Kb. így:

Tag:

Category:

Erkélyparadicsom update 5.

A hétvégi kiránduláson széjjel aggódtam magam, nehogy a jég elverje a paradicsomjaimat... Tudom, ez már a vég. :) Aztán vasárnap este 11 körül, mikor hazaértünk, kimentem az erkélyre, megbeszéltük a hétvége eseményeit, feltámogattam a meghajolt növénykéket, és megkértem a már nagyon szép pirosra érett első paradicsomot, hogy jöjjön velem, hiszen már szép piros és érett. Alig értem hozzá, el is engedte magát. Bizony, a viharban ügyesen kapaszkodott, és megvárt a leeséssel!

Category:

Erkélyparadicsom update 4.

Ma reggel nagy nehezen felkelek, félálomban kimegyek az erkélyre friss levegőt szívni, és mit látok? Jéééééé az első pirosodó paradicsom! :)

Nagyon kis ügyes, meg is dícsértem. Ráadásul ő volt egyébkéntis az első paradicsom, szóval ha azonos ütemben fejlődnek, napokon belül pirulniuk kell a többieknek is. Jeeeeeee! :)

Category:

4th of July BBQ

Július negyedike alkalmából a hagyományokat követve sütögettünk kicsit. Úgy volt, hogy többen leszünk, de aztán a többieknek nem volt jó, úgyhogy ketten lettünk az urammal. :) Délelőtt elmentünk piacra, beszereztünk mindenféle növényt, gyümölcsöt és husit. Otthon mindent szépen feldaraboltam (az ujjamat is...), lefacsartam a citromokat, megcsináltam a limonádészirupot, bekevertem a husit, aztán irány az erkély! Tovább (azaz a ’continue reading’-re kattintás) után folytatom, jönnek a képek! :) Kis epreslimonádé társaságában nekiálltunk tüzet rakni a kis vicces grillünkben:

Category:

Erkélyparadicsom update 3.

A 2 hét folyamatos eső után gondoltam beszámolok, hogy mutatnak a kis paradicsomjaim... Nahát, ki tudja megmondani, hogy az alábbi képen hány darab zöld paradicsom van?

Category:

Erkélyparadicsom update 2.

Nem tűntem ám el, csak egy hetet szabin voltunk, és azalatt nem írogattam ugye. Közben viszont fejlődtek a paradicsomnövények. A szabi alatt kicsit zokon vették, hogy nem dédelgettem őket naponta, de azért túlélik. :) Lett rajtuk egészen sok virág, ééééés pár napja kibújt az első icipici zöld paradicsomocska. Azóta már van hat, és láthatóan növekednek. Tovább után meg is nézhetitek őket! :) Szóval így mutatnak most:

Category:

Erkélyparadicsom update 1.

Múltkor írtam, hogy kísérletezek az erkélyen paradicsomnövesztéssel. Nahát, azóta elég nagyot nőttek, a gyengébbik ládából egy rögtön ültetésnél, egy pedig azóta kihalt. A maradék 3 azóta is óvatosabban fejlődik. Nem tudom, miért. Viszont az ügyesebb ládában megmaradtak mind az öten, sőt, duplájukra nőttek 2 hét alatt. Ma költözés volt nekik. A gyenge ládából kiszedtem a döglöttet.

Category:

Csomag buff

Juhuuuuu csomagot kaptam! Tudom, olyan vagyok, mint egy ovis... :)

Vártam már, 1 hete rendeltem, úgyhogy gyorsan ki is nyitottam. Ilyen volt benne:

Tag:

Category:

Időjárás

Ahogy azt irodai szobatársaim már tudják, valamilyen furcsa okból kifolyólag szeretek időjárás előrejelzést felolvasni. Tudom, perverzió, ezvan, szerintem vicces. Így aztán ha változik az idő (felhő jön, álmos leszek, vagy reggel fél füllel hallok valami érdekeset az időjárás-jelentésben), akkor meg szoktam nézni a met.hu-n a veszélyjelzés részleget, és a tartalmát rögtön közkinccsé szoktam tenni. Ilyeneket szoktam ilyenkor mondani: "Heves zivatar!

Category:

Oldalak

Subscribe to RSS - bee blogja